Medaillespiegel 2017-2018

02-01-2012 - Acrodames lopen zich warm

Acrodames MAAS lopen zich warm

Op vrijdagmiddag was er in Augustinusga een onderlinge acrowedstrijd tussen Set 'm op Augustinusga, Hercules Harkema, SVS Oudwoude en MAAS Buitenpost. De dames konden zo prima hun oefening uittesten, de juryleden hun kennis weer gebruiken in een in kerstsferen omgetoverde gymzaal. Van MAAS deden er 5 groepjes mee.

Bij de E-senioren duo hadden wij de eerste 2 plaatsen ingenomen. Lianne Postma en Mirthe Keizer werden 2e en Ilse de Weger en Marije de Boer 1e
Bij de trio's E-senioren werden Ymke Riemersma, Sanne Douma en Jente Jongsma 5e en bij duo D-senioren een 3e plaatst voor Elisabeth de Groot en Lian Terpstra.

Jitske Hania, Femke Steigstra en Aline Terpstra hadden in trio C-lijn 2 oefeningen, Als eerst een mooi balansoefening en daarna een tempo-oefening. Hier werden de 2 scores opgeteld en daarmee eindigden zij op de 1e plaats.

Door deze wedstrijd kunnen de meiden nu de puntjes op de i zetten voordat straks in februari de KNGU wedstrijden van start gaan. Voor de juryleden van MAAS (Eke-Nieske Terpstra en Ernst Jaap de Haan) een mooie oefening als juryvoorzitter en moeilijkheidsjury. Deze hebben zij net afgerond en konden zij er mooi mee oefenen.
Kortom een gezellige wedstrijd voor de kerstdagen!