GYMNASTIEK VERENIGING MAAS
BUITENPOST

HOME

*Voorlopig geen lessen*

Helaas... Nederland gaat weer in volledige lockdown en dus mogen alle lessen ook niet meer doorgaan. Zoals het nu lijkt in elk geval t/m 14 januari. Mocht het eerder zijn dan berichten wij hierover.

Ook het geplande uitje naar de turnhal in Dokkum kan niet doorgaan. Erg jammer, maar het is niet anders. Hopelijk is het van korte duur en mogen we na 14 januari (of eerder) weer sporten.

Voor nu blijf gezond en ondanks de beperkingen toch fijne feestdagen gewenst.

Groeten bestuur G.V. M.A.A.S.

Yoga

 Vanaf woensdag 6 oktober 2021!
20:00-21:00 gymzaal Eringalaan Buitenpost.

Opgeven kan via: info@gvmaas.nl

Klik op foto voor info!

Nijntje beweegdiploma 2021

Vanaf maandag 27 september 2021 15 lessen!
14:30-15:30 gymzaal Eringalaan Buitenpost.

Opgeven kan via: info@gvmaas.nl

Klik op foto voor info!

Klik hier een voorbeeldfilmpje

WELKOM OP ONZE WEBSITE . . .

Gymnastiekvereniging MAAS bestaat sinds 1 juni 1945. MAAS is begonnen met gymnastiek en volleybal. De officiële naam was dan ook sportvereniging. Ook hieruit is de afkorting van de vereniging af te leiden. Machtig Als Allen Samenwerken.

RICHTLIJNEN LESSEN SEIZOEN 2021-2022,

Beste leden, ouders /verzorgers,
Vanaf maandag 17 augustus starten de lessen weer. Ook mogen we dan de zaal weer in. Echter zijn er nog steeds regels waar wij ons aan moeten houden.

Info gebruik zaal gemeente i.v.m. Covid-19 richtlijnen:
- Gebruik zaal per 17 augustus 2020 toegestaan echter wel met de nodige hygiëne- en algemene spelregels.
In het kort: (*Hier de richtlijnen)
 * Sporthallen en gymzalen zijn geopend volgens rooster.
 * Houd je aan de bestaande maatregelen: 1,5 meter afstand, hoesten en niezen in je ellenboog, blijf thuis bij milde   klachten en blijf thuis als een gezinslid koorts heeft. Bij twijfel adviseren we je om thuis te blijven en je te laten testen.
 * Bij binnenkomst staan desinfectans klaar voor gebruik.
 * Betreed het gebouw op het geserveerde tijdstip en verlaat kleedkamers zaal 5 minuten voor het einde (is er geen gebruik na je, dan kunnen de normale tijden aangehouden blijven)
 * Tijdens gebruik ramen en nooddeuren in de sportzaal zoveel als mogelijk open ivm ventilatie. Na gebruik deze weer sluiten.
Wensen wij iedereen hopelijk een gezond en sportief nieuw seizoen toe!

Vriendelijke groet,

Bestuur G.V. M.A.A.S.

HISTORY

Op een gegeven moment werd de vereniging te groot. Zowel de volleybalafdeling als die van de gymnastiek. Uiteindelijk is besloten de vereniging te splitsen. De gymafdeling bleef MAAS.

Tegenwoordig bestaat MAAS uit de volgende disciplines. Vanaf 3 jaar kan er begonnen worden bij de kleutergym. Daarna vanaf 6 jaar kan je verder gaan naar het turnen. Turnen bestaat uit recreatief of selectie. Zowel voor meisjes als voor jongens. Daarnaast heeft MAAS al jaren Acrogymnastiek. Tevens is er een trimgroep. Hier is conditie en volleybal (van vroeger) de inhoud van de lessen.

MAAS heeft ongeveer 100 leden. De lessen worden gehouden in het gymnastieklokaal aan de Parklaan in Buitenpost.

ACTIVITEITENAGENDA

Er zijn momenteel geen berichten.