GYMNASTIEK VERENIGING MAAS
BUITENPOST

HOME

 

WELKOM OP ONZE WEBSITE . . .

Gymnastiekvereniging MAAS bestaat sinds 1 juni 1945. MAAS is begonnen met gymnastiek en volleybal. De officiële naam was dan ook sportvereniging. Ook hieruit is de afkorting van de vereniging af te leiden. Machtig Als Allen Samenwerken.

WEER LES,

Beste leden, ouders /verzorgers,
Wij mogen weer beginnen maar dan wel met een aangepast rooster. Lees voor de inhoud deze brief.
Helaas kan de Trimgroep nog niet beginnen.

Vriendelijke groet,

Bestuur G.V. M.A.A.S.

Beste leden, ouders/verzorgers,

Naar aanleiding van de persconferentie  van premier Rutte heeft de KNGU besloten, conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde wedstrijden te annuleren voor dit seizoen.

Daarnaast worden alle verenigingen geadviseerd alle trainingen, overleggen en vergaderingen t/m 1 juni 2020 voorlopig helemaal stil te leggen.

Als bestuur hebben we dan ook besloten dat mede door dit advies en maatschappelijke verantwoordelijkheid alle lessen vanaf maandag 16 maart komen te vervallen. Daarnaast is door de gemeente de gymzaal gesloten

Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hier op terug.

Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen wij u door naar de website van het RIVM.

Vriendelijke groet,

Bestuur G.V. M.A.A.S.


De website is bijna helemaal af!

HISTORY

Op een gegeven moment werd de vereniging te groot. Zowel de volleybalafdeling als die van de gymnastiek. Uiteindelijk is besloten de vereniging te splitsen. De gymafdeling bleef MAAS.

Tegenwoordig bestaat MAAS uit de volgende disciplines. Vanaf 3 jaar kan er begonnen worden bij de kleutergym. Daarna vanaf 6 jaar kan je verder gaan naar het turnen. Turnen bestaat uit recreatief of selectie. Zowel voor meisjes als voor jongens. Daarnaast heeft MAAS al jaren Acrogymnastiek. Tevens is er een trimgroep. Hier is conditie en volleybal (van vroeger) de inhoud van de lessen.

MAAS heeft ongeveer 100 leden. De lessen worden gehouden in het gymnastieklokaal aan de Parklaan in Buitenpost.

ACTIVITEITENAGENDA

Er zijn momenteel geen berichten.