Medaillespiegel 2017-2018

25-09-2011 - opgegeven Heerenveen

Beste leden en ouders van leden,Graag jullie aandacht voor onderstaande e-mail met bijlagen van Sportstad Heerenveen.De inhoud van deze e-mail spreekt wel voor zich; het gaat zowel over clubtraining als individuele training, waarbij het op dit moment gaat om de clubtraining. Deelname aan de individuele training geschiedt namelijk alleen in overleg met de eigen trainer van MAAS.

Vanuit Sportstad Heerenveen zijn alleen de leden die vorig jaar meededen tot dusver benaderd, maar wij willen ook andere selectieleden die tot dusver niet aan de clubtraining meededen de gelegenheid bieden zich hiervoor in te schrijven. Tot dusver zijn er voor dit seizoen 3 inschrijvingen van MAAS.

De inschrijving kan volgens bijgevoegd formulier zelf worden gedaan; wel graag een berichtje aan het bestuur, zodat net als andere jaren een rooster kan worden gemaakt voor het vervoer naar Heerenveen; dan hoeft niet iedere ouder elke keer te rijdenDe eerste training heeft inmiddels plaatsgevonden; indien jullie mee willen doen en jullie zo spoedig mogelijk inschrijven, kun je direct instromen bij de tweede training. De op het formulier aangegeven uiterlijke inleverdatum van 15 augustus is niet van toepassing.

Downloads!
Opzet clubtraining Heerenveen
Inschrijfformulier!