Medaillespiegel 2017-2018

13-12-2013 - Kerstshow 2013

Anders dan vorig jaar showden de kinderen op woensdag namiddag hun kerstshow. Onder grootte belangstelling mochten als eerste de kleuters hun kunnen laten zien. Als stoere piraten beheersten zij de toestellen. Daarna kwam turnen 1 “jingle bell rockend” een super trampoline nummer zien. Turnen 2 liet een mooie vloeroefening zien met begeleiding van “Last Christmas. Tot slot voor de pauze lieten Femke en Hanne hun Acro-oefening zien.

Na de pauze kregen wij een dans te zien van alle selectieleden. Een goede warming-up, want selectie 1 ging vervolgens springend met de trampolines en onze nieuwe plankoline hun show presenteren. Daarna waren de resterende acroleden aan zet. Zij lieten hun oefening zien die zij in januari aan de jury zullen laten presenteren. 1st Renske en Jasmijn, 2de Maaike, Fenna en Famke, vervolgens Mirthe en Sillke waarna Maaike, Petra en Lianne de acrobatische nummers afsloten. De laatste show werd gegeven door selectie 2.

Later dan de planning kijken wij tevreden terug. Ook dit keer weer grote dank aan de hulpouders die de zaal hebben versierd. Maar uiteraard ook voor de lekkere koffie, ranja en kerstkransjes. Top!!!!