Medaillespiegel 2017-2018

10-12-2013 - Springwed. verslag

Springwinnaars.jpg
Zaterdag 2 november De wisselbeker net achter de rug te hebben. Staan de spring wedstrijden al voor de deur. Het instap ploegje: Laura koster, Bente Kooistra, Eline Veen, Lisanne de Jong, Marjanne kamstra en Anneke Hijlkema. Braken het pits af. En begonnen zenuwachtig aan de wedstrijd. Ze sprongen mooie sprongen en werden 7de op plakoline kast en op trampoline valmat. En op de langemat zelf 5de top dames.

In de tweede wedstrijd was het aan de junioren de beurt. De junioren D: Dyanne Kloosterman, Maaike hoving, Lian Terpstra, Famke Jongsma, Lisanne Wielhouwer, Aukelies IJbema, en gast springer Marrit Steenbergen (Gvv) Deze dames deden mee op 2 toestellen. Ze begonnen op de trampoline ze sprongen strak maar kwamen net buiten de prijzen op de 4de plaats. Daarna naar de lange mat waar kleine foutjes gemaakt werden maar netjes een 4 de plek. Deze dames zijn geplaats voor de fries kampioen schappen. Op 23 november 2013.

Kristiena de Kock, Mayke Faber, Anja Bente v/d Ploeg, Fenna de Weger, Femke Wedzinga, Mirthe Hieke Bethlehem en Feara Kooistra deden mee in de junioren E:
Dit team deed voor het eerst mee op alle toestellen en begonnen sterk. Ze werden op plak kast en op langemat 7de op de trampoline 5de en op de mintrampoline kast sprongen de dames zeer netjes en strak mochten ze het brons in ontvangst nemen.

In de laatste wedstrijd kwamen: Renske Driesen, Hanne Pilat, Ymke Agema, Jasmijn Stenekes, Janne Roorda, Mayke Anje Holtrop en Silke Wijma in jeugd E aan de beurt.

De dames hadden erg veel zenuwen die in de sprongen ook te zien waren. Voor een aantal hadden net de nieuwe sprongen onder de knie maar kijken terug ook een zeer leuke en gezellig dag met zijn allen. De dames werden 16de  op langemat 13de op trampoline valmat, 6de op trampoline kast en op plankoline kast 5de Zoals u waarschijnlijk al van de trainster, Liske van der Heide heeft vernomen, zal de les van de peuters/kleuters, die tot nu toe plaatsvond op de dinsdag worden verplaatst naar de woensdag, op dezelfde tijd, namelijk van 1