Medaillespiegel 2017-2018

13-12-2009 - Succesvolle Onderlinge wedstrijd

Onderlinge turnwedstrijd M.A.A.S. van 12 december 2009.

Ook dit jaar kon iedereen terug zien op een succesvolle onderlinge turnwedstrijd. Dit jaar deden er 62 deelnemers mee. Voor de meisjes en juryleden was dit een mooie eerste oefening voor het nieuwe wedstrijdseizoen. Dit seizoen is de oefenstof aangepast. Met deze oefenstof is ook de puntentelling veranderd. Niet langer gaat de telling tot 10 punten maar nu is het zelfs mogelijk om een 15.00 te scoren. Zodoende was dit voor de juryleden ook even wennen.

In wedstrijd 1 deden de meisjes van niveau 14 en 15. Ook zaten de jongens van onze vereniging hier ingedeeld. De meisjes turnden 3 toestellen (sprong, brug en vloer), de jongens turnen een 6 kamp (sprong, ringen, rek, brug, vloer en voltige) . Bij de meisjes niveau 15 was als eerste Aniek Rittersma, 2e Nynke visser en 3e Hannah Hiemstra. In niveau 14 waren er meerdere prijzen te verdelen. 1e werden Jitta Pietersma en Yrla Jacobi. 2e werd Kirsten van der Berg en derde Neely Anna van der Wal. Ook Lianne de Vries en Marte Hamstra kregen een medaille.
Dit jaar was ook weer de wisselbeker te verdienen. Diegene met de meeste puntentotaal mag de beker houden tot de volgende onderlinge wedstrijd. Deze werd gewonnen door Jitta Pietersma en Yrla Jacobi.
Bij de jongens niveau 15 werd 1e Wouter Wielhouwer, 2e Jonathan de Boer en 3e Jilder Hoogsteen. In niveau 14 werd Bas Visser 1e. Henk Babios werd in niveau 12 1e. In niveau 11 werd Erik Postma 1e. Mattias Prins turnt in niveau 9 naar de eerste plaats. Mattias mocht bij de jongens de wisselbeker mee naar huis nemen.

Tussen wedstrijd 1 en 2 kreeg iedereen een schitterende demo te zien van onze streetdance groep onder leiding van Manon Koning.

Dan werd het tijd voor de meiden die hun wedstrijd hadden in ronde 2. Zij turnden 4 toestellen. Sprong, brug, balk en vloer. In niveau 12 werd Janine Ekema 1e, 2e Marije de Jong en 3e Myrthe Keizer. In niveau 11 werd Lianne postma 1e, Eline Zuidema 2e en Anna van der Meer 3e. In niveau 10 waren er weer dubbele prijzen. 1e werden Iris Postma en Inge Steigstra. 2e Marina van Lingen en Marijke Postma en Anita Mulder 3e. in niveau 9 is Ilse Kazimier 9e geworden. In niveau 8 is Fenke Steigstra 1e geworden, 2e Inge krijgsheld en op de 3e plaats Sanne Douma. In niveau 7 werd Aline Terpstra 1e en Elisabeth de Groot 2e.
Ook tijdens deze wedstrijd kon de wisselbeker worden verdiend. Net als de ochtend wedstrijd gaat de wisselbeker naar 2 meisjes, te weten Iris Postma en Inge Steigstra.

Het was een geslaagde dag. En nu op de naar de rayonwedstrijden van de bond. De uitslagen van alle kinderen staat te lezen op onze website www.gvmaas.nl. Ook alle andere informatie, activiteiten en foto’s staan daar op. Hebben jullie foto´s, dan graag mailen naar info@gvmaas.nl

Uitslag Onderlinge Turnwedstrijd december 2009 *
* Om het inschrijfformulier te kunnen openen is het van belang dat u Adobe Reader op uw pc geinstalleerd heeft.