Medaillespiegel 2017-2018

05-04-2009 - Erik Postma door naar het district in Uithuizermeeden

Op 4 april werden in Veenwouden de Friese Kampioenschappen voor het herenturnen gehouden. Voor MAAS kwamen er 4 jongens in actie.
Ruben Wiersma mocht als eerste aan de bak. Dit is het eerste jaar voor Ruben dat hij op 6 toestellen mee doet. Voor Ruben is dat best zwaar, maar liet merken dat hij dit niveau wel aan kan. Hij werd zowel op de dag zelf als voor het Frieskampioenschap 9e.

In de tweede wedstrijd kwamen 3 jongens voor MAAS uit. Pim Feenstra turnde een goede wedstrijd vooral zijn sprong viel op. Hij werd 12e van de dag en 11e van Friesland. Henk Babois Had ook een goede wedstrijd. Zijn vloer was zeer mooi om te zien. Hij werd deze dag 11e en op het frieskampioenschap 9e. Hiermee is hij 1e reserve voor het districts kampioenschap.

Erik Postma was de laatste turner voor MAAS die in actie kwam. Erik had vandaag een mindere dag dan de vorige keer in Harlingen. Hij werd zaterdag 8e maar voor het Frieskampioenschap werd hij toch knap 5e en mag hij door naar het districts kampioenschap. Deze zullen worden gehouden op 9 mei in het Groningse Uithuizermeeden.