Medaillespiegel 2017-2018

15-03-2009 - 2e competitiewedstrijd heren ging goed

Tweede competitie wedstrijd weer succesvol voor MAAS turners

Zaterdag 14 maart werd in Joure de tweede plaatsingswedstrijd voor de heren turners niveau 6 t/m 10 gehouden. Voor Maas kwamen er twee heren in actie. Mattias Prins en Hans de Jong.
Mattias Prins kwam uit in een sterk deelnemersveld. Maar liefst 14 jongens telt deze categorie (jeugd niveau 10). Deze heren komen allemaal uit 1 van de provincies van het noorden (Groningen, Drenthe en Friesland). Mattias turnde een goede wedstrijd. Vooral zijn paardvoltige viel op waarmee hij de hoogste score haalde in zijn categorie. Met een prachtig punten resultaat van 53,40 mocht hij de 6e plaats innemen.

Hans de Jong senior niveau 7 mocht in de middag wedstrijd zijn kunsten vertonen. Hans had in zijn categorie de hoogste uitgangswaarde. Doordat hij moeilijkere oefeningen deed ging er ook meer fout dan bij de rest hierdoor werd hij nog wel knap 3e.
Trainer Jelmer Bil was tevreden met dit resultaat maar ziet nog steeds verbeter punten. Daar zullen ze de komende weken nog flink aan gaan werken. Nu op naar de laatste competitie wedstrijd die gehouden zal worden op 18 april in Staphorst.