Medaillespiegel 2017-2018

08-03-2009 - Acroduo door naar Friesekampioenschappen

Zaterdag 7 maart waren de plaatsingswedstrijden acro in Veenwouden. gv Maas deed mee met 7 duo's en 2 trio's. "s ochtends deden er 5 duo's mee in de categorie E-senior. Dit was een zeer grote groep. Iedereen deed zeer goed mee en het niveau was beter dan vorig jaar. De concurrentie groeit ook en dan krijg je te maken meet hoge scores. Wanneer de winnaar nu al bijna 26 punten scoort dan zit de oefening al aardig goed.
Bij ons kwam Ilse de Weger en Myriam de Jong op de 26e plaats. 23e Tjitske Veenstra en Annemei Hiemstra, 22e Nathaly Dijkstra en Aline Terpstra, 21e Rixt Riemersma en Lianne Postma. Marijke Terpstra en Femke Steigstra kwamen op de 7e plaats.
Bij de Trio niveau E-junioren kwamen Eline Bijlsma, Jaël Bennett en Wilma Zuidema op de 5e plaats. Onze andere trio kwam uit in de categorie E-senioren. Ook zij zaten in een grote groep. Zij werden hierin 14e.
De laatste categorie waarin wij als vereniging nog 2 duo's had is E-junioren. Moyra Sikkink en Anneke Pol werden 7e. Elisabeth de Groot en Inge Steigstra hebben van Maas het podium bereikt. Zij werden 2e. Dit betekend dat zij aankomende zaterdag naar Kollum mogen naar de Friesekampioenschappen.