Medaillespiegel 2017-2018

08-02-2009 - Elisabeth en Femke door naar Friese Kampioenschappen

Opnieuw meisjes van gv MAAS door naar de Friese Kampioenschappen

Afgelopen zaterdag 7-2-09 was de 2de plaatsingswedstrijd gehouden voor de meiden die niveau 7 t/m 10 turnen. In de derde wedstrijdronde mochten Tjitske Veenstra en Inge Krijgsheld hun kunnen laten zien. Zij turnden nu zeer sterk. Tjitske werd 4de en Inge 2de. Zij kregen ieder een medaille. In totaal over de twee wedstrijden is Tjitske 5de geworden en Inge 6de.
In de vierde wedstrijdronde stonden Ymke Riemersma, Elisabeth de Groot, Femke Steigstra en Sanne Douma op de wedstrijdvloer. In de groep van Sanne deden er 41 meisjes mee, hier werd Sanne 23ste,. Over de twee wedstrijden werd Sanne 18de. De volgende dames werden in hun niveau als volgt; Ymke werd 15de, Elisabeth 3de en Femke 2de. De laatste twee kregen uiteraard weer een medaille. Ymke eindigde uiteindelijk als 13de, Femke als 3de en Elisabeth als 2de.
In het algemeen deden de meiden het beter dan de vorige keer. Hier en daar nog wel wat foutjes of een oefening die even niet wou. De punten van de eerste en de tweede wedstrijd werden dus uiteindelijk bij elkaar opgeteld. Hierdoor zijn Elisabeth en Femke geplaatst voor de Friese Kampioenschappen die op 25 april in Koudum gehouden word. Wederom een fantastische dag.