Medaillespiegel 2017-2018

23-02-2008 - Twee tweede en een derde plaats voor de jongens van Maas

Zaterdag 16 februari gingen de jongens van Maas naar de tweede plaatsingswedstrijd voor de districtsfinale. Deze wedstrijd vond plaats in Veenwouden. Vroeg in de morgen om acht uur waren jongens die deel neemden aan de eerste wedstrijd al aanwezig.
Pim Feenstra kwam uit in de benjamin niveau 14. Vorige wedstrijd werd Pim 4e hellaas net naast het podium. Pim turnde in Veenwouden bijna de perfecte wedstrijd hij werd zeer verdiend 2e en haalde daarmee zijn aller eerste turnmedaille.
Erik Postma en Razwan Popal kwamen beiden uit in instap niveau 14 dit was een heel sterk deelnemersveld. Waar maarliefst 25 jongens aan deelnamen. Razwan had een goede wedstrijd maar helaas viel hij op de vloer waarbij hij meteen 0,8 punten liet liggen. Hij werd wel heel knap 21e . Hij scoorde wel 5 punten meer dan de vorige wedstrijd.
Erik Postma werd de eerste wedstrijd 5e. in zijn tweede plaatsing wedstrijd zette Erik even orde op zaken en werd prachtig tweede. Erik turnde een perfecte wedstrijd. Dit was vooral te zien op de ringen waar hij wel een 19,20 Scoorde. Zijn totaal score was nu 108,75 dit was wel meer dan 8 punten beter dan de vorige wedstrijd.

In de tweede wedstrijd van de dag kwam Mattias Prins in actie. Hij scoorde 104,05 punten en dat was bijna 5 punten beter dan de vorige wedstrijd. Hij werd hiermee dik verdiend 3e. trainer Jelmer Bil was zeer tevreden met deze resultaten. Het is nu nog afwachten wie er doorstroomd naar de districtfinale die op 17 mei in Lemmer wordt gehouden.