Medaillespiegel 2017-2018

06-01-2008 - Huldiging kampioenen in Gemeentehuis

Huldiging in het Gemeente huis.

Donderdag 3 januari ’08 was er een Nieuwjaarsborrel in het gemeentehuis te Buitenpost. Na iedereen een hand te hebben gegeven, gaf de nieuwe burgemeester (Tjeerd van der Zwan) een toespraak.
Hierin vertelde hij over de goede en de minder goede momenten van het afgelopen jaar. Daarna kwamen de punten die er in 2008 en later gaan gebeuren.
Na een lange toespraak werd het woord gegeven aan de wethouder van sportzaken ( Sjon Stellinga). Hij ging sporters en hun trainers huldigen die met hun sport in het afgelopen jaar een goede en hoge prestatie behaalden. Omdat Ernst Jaap de Haan en Cyntha Bouma Nederlands kampioen acro zijn, mochten zij naar voren komen. Daar kregen zij een bos bloemen. Gerda mocht als trainer ook naar voren komen. Zij werd bedankt en kreeg ook een mooi bos bloemen. De vereniging mag een brief met daarin een geldprijs in ontvangst nemen voor de goede prestatie van Ernst Jaap en Cyntha.
De wethouder ging er in een snel tempo door heen. Na alle huldigingen moest iedereen op de trap staan. Er werd daar veel foto’s gemaakt. Na dit plechtige deel van het programma, hebben we nog rustig een glas geheven op het volgende seizoen.