Medaillespiegel 2017-2018

25-11-2007 - 2 Prijzen MAAS Jongens (24-11-2007)

2 Prijzen voor de MAAS turnjongens tijdens wedstrijd in Beetsterzwaag

Afgelopen zaterdag 24 november was voor de jongens die turnen in niveau 11 t/m 14 de eerste wedstrijd van de twee. Deze wedstrijd werd gehouden in Beetsterzwaag. Ook een deel van de jongens van gv MAAS deed hieraan mee. Hiervan waren twee die voor het eerst een wedstrijd turnden. Pim Feenstra (categorie benjamin 14) werd in zijn groepje 4e. Op sprong, voltige en vloer had hij mooie hoge scores. Goed gedaan, want Pim deed voor het eerst mee!
Bij instap 14 deed ook Razwin Popal voor het eerst mee. Hij zat samen met Erik Postma in een hele grote groep. Met de sprong en voltige scoorde hij hoog. Razwin werd 17e. Erik Turnde goed op de vloer en rek. Erik werd daarmee 5e.
Tiede Terpstra turnt in categorie jeugd niveau 13. In zijn groep werd hij 2e met 6 tiende verschil op nummer 1. Hij was sterk op voltige en rek.
Mattias Prins (jeugd 11) Behaalde onze tweede 2e plaats. Mattias turnde het hooste cijfer op de rek. Zeer goed, ook doordat hij door het trainen last had van blaren.
Deze jongens kunnen samen met trainer Jelmer de laatste puntjes gaan bijwerken. Want 16 februari hebben zij de tweede wedstrijd. Deze is dan in Veenwouden.

De volledige uitslagen lijst