Medaillespiegel 2017-2018

27-07-2007 - Opening Feestweek met Acrodemoteam

Donderdag 26 juli j.l. werd voor de 5e maal het straatartiestenfestival gehouden. Hiermee wordt de feestweek gezellig geopend. Dit jaar deed MAAS mee voor de 3e keer. De laatste weken van het seizoen werd er gestart met het oefenen van de demo die getoond werd op het Nijensteinplein. De middag zelf werden de laatste puntjes op de i gezet in de feesttent van Mient Mulder (Cafe Twaspan).

Om 20.15 gaf het acroteam hun eerste optreden. Met veel belangstelling en applaus op de prachtige acro-onderdelen. Iedereen kon op eigen niveau en zelfs beter hun kunnen laten zien. Niet alle acrokoppels en trio´s deden mee i.v.m. de vakantie. Zo zijn er twee trioteams gemaakt die normaliter niet bij elkaar horen. Maar zij lieten wel prachtige onderdelen zien. Gelukkig was het droog en na dik 6 minuten zat de eerste optreden erop.
De Tweede show was om half tien. deze liep wat uit omdat de artiest die voor ons was ook later was begonnen. uiteindelijk zijn wij toch begonnen en hadden de meisjes weer veel belangstelling van het publiek.

Uit het publiek waren veel positieve reacties. Misschien voor herhaling vatbaar meiden? Namens Gerda en Ernst Jaap een applausje voor jullie!!!

Hier de foto's