Medaillespiegel 2017-2018

14-04-2007 - MAAS met drie turnsters naar FK turnen in eigen dorp.

Zaterdag 14 april was het zeer druk voor gymnastiekvereniging MAAS. Het bestuur was mede-organisator tijdens de Friese Kampioenschappen turnen niveau 11, 12 en 13. Deze werd gehouden in de sporthal van Buitenpost. Vanuit dezelfde hal werd ook nog door de fietsvrienden Buitenpost een criterium georganiseerd. Met wat passen en meten kwam alles goed. De Leiding had het tevens ook druk want er waren FK acro in Surhuisterveen. Waardoor in dit weekend belangrijke Turnen/acro wedstrijden zich afspeelden in gemeente Achtkarspelen. Tijdens de tweede wedstrijd mocht Femke Steigstra (Jeugd 12) haar kunnen laten zien. Op brug behaalde zij de hoogst score (9.60). Zo ook op de balk (9.25). Uiteindelijk werd zij nipt 4e. Met een achterstand van maar 1 tiende. Dus zeer kleine verschillen.
In de volgende wedstrijd kwam Tjitske Veenstra uit in junior niveau 12. Zij scoorde hoog op de toestellen sprong en brug. Balk was wat minder. Uiteindelijk werd zij 9e met 31,00 punten.
Tineke Krijgsheld turnt senior niveau 12. Met rustig beheerste oefeningen en een 8,60 op de vloer werd zij 5e in haar categorie.
Al met al een geslaagde dag voor bestuur, leiding en deelneemster van MAAS.