GYMNASTIEK VERENIGING MAAS
BUITENPOST

HOME

 

WELKOM OP ONZE WEBSITE . . .

Gymnastiekvereniging MAAS bestaat sinds 1 juni 1945. MAAS is begonnen met gymnastiek en volleybal. De officiële naam was dan ook sportvereniging. Ook hieruit is de afkorting van de vereniging af te leiden. Machtig Als Allen Samenwerken.

RICHTLIJNEN LESSEN SEIZOEN 2020-2021,

Beste leden, ouders /verzorgers,
Vanaf maandag 17 augustus starten de lessen weer. Ook mogen we dan de zaal weer in. Echer zijn er nog steeds regels waar wij ons aan moeten houden.

Info gebruik zaal gemeente i.v.m. Covid-19 richtlijnen:
- Gebruik zaal per 17 augustus 2020 toegestaan echter wel met de nodige hygiëne- en algemene spelregels.
In het kort: (*Hier de richtlijnen)
 * Sporthallen en gymzalen zijn geopend volgens rooster.
 * Houd je aan de bestaande maatregelen: 1,5 meter afstand, hoesten en niezen in je ellenboog, blijf thuis bij milde   klachten en blijf thuis als een gezinslid koorts heeft. Bij twijfel adviseren we je om thuis te blijven en je te laten testen.
 * Bij binnenkomst staan desinfectans klaar voor gebruik.
 * Kleedkamers/douches en kantines in de sporthal zijn open voor gebruik. Wel geld vanaf 18 jaar de beperking van 1,5 meter afstand. Er kunnen maximaal 6 volwassenen in de kleedkamer. Onder de 18 jaar gelden deze beperkingen niet.
 * Betreed het gebouw op het geserveerde tijdstip en verlaat kleedkamers zaal 5 minuten voor het einde (is er geen gebruik na je, dan kunnen de normale tijden aangehouden blijven)
 * Tijdens gebruik ramen en nooddeuren in de sportzaal zoveel als mogelijk open ivm ventilatie. Na gebruik deze weer sluiten.
Wensen wij iedereen hopelijk een gezond en sportief nieuw seizoen toe!

Vriendelijke groet,

Bestuur G.V. M.A.A.S.

Beste leden, ouders/verzorgers,

Naar aanleiding van de persconferentie  van premier Rutte heeft de KNGU besloten, conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde wedstrijden te annuleren voor dit seizoen.

Daarnaast worden alle verenigingen geadviseerd alle trainingen, overleggen en vergaderingen t/m 1 juni 2020 voorlopig helemaal stil te leggen.

Als bestuur hebben we dan ook besloten dat mede door dit advies en maatschappelijke verantwoordelijkheid alle lessen vanaf maandag 16 maart komen te vervallen. Daarnaast is door de gemeente de gymzaal gesloten

Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hier op terug.

Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen wij u door naar de website van het RIVM.

Vriendelijke groet,

Bestuur G.V. M.A.A.S.


De website is bijna helemaal af!

HISTORY

Op een gegeven moment werd de vereniging te groot. Zowel de volleybalafdeling als die van de gymnastiek. Uiteindelijk is besloten de vereniging te splitsen. De gymafdeling bleef MAAS.

Tegenwoordig bestaat MAAS uit de volgende disciplines. Vanaf 3 jaar kan er begonnen worden bij de kleutergym. Daarna vanaf 6 jaar kan je verder gaan naar het turnen. Turnen bestaat uit recreatief of selectie. Zowel voor meisjes als voor jongens. Daarnaast heeft MAAS al jaren Acrogymnastiek. Tevens is er een trimgroep. Hier is conditie en volleybal (van vroeger) de inhoud van de lessen.

MAAS heeft ongeveer 100 leden. De lessen worden gehouden in het gymnastieklokaal aan de Parklaan in Buitenpost.

ACTIVITEITENAGENDA


Afgelast Friese Kampioenschappen turnen wedstrijdgroep 4 in Heerenveen

Datum:30-05-2020
08:00Terug naar overzicht