GYMNASTIEK VERENIGING MAAS
BUITENPOST

HOME

 

WELKOM OP ONZE WEBSITE . . .

Gymnastiekvereniging MAAS bestaat sinds 1 juni 1945. MAAS is begonnen met gymnastiek en volleybal. De officiële naam was dan ook sportvereniging. Ook hieruit is de afkorting van de vereniging af te leiden. Machtig Als Allen Samenwerken.

WEER LES,

Beste leden, ouders /verzorgers,
Wij mogen weer beginnen maar dan wel met een aangepast rooster. Lees voor de inhoud deze brief.
Helaas kan de Trimgroep nog niet beginnen.

Vriendelijke groet,

Bestuur G.V. M.A.A.S.

Beste leden, ouders/verzorgers,

Naar aanleiding van de persconferentie  van premier Rutte heeft de KNGU besloten, conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde wedstrijden te annuleren voor dit seizoen.

Daarnaast worden alle verenigingen geadviseerd alle trainingen, overleggen en vergaderingen t/m 1 juni 2020 voorlopig helemaal stil te leggen.

Als bestuur hebben we dan ook besloten dat mede door dit advies en maatschappelijke verantwoordelijkheid alle lessen vanaf maandag 16 maart komen te vervallen. Daarnaast is door de gemeente de gymzaal gesloten

Op dit moment is het niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien. We zullen dit de komende tijd zo goed als mogelijk in kaart brengen en komen hier op terug.

Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen wij u door naar de website van het RIVM.

Vriendelijke groet,

Bestuur G.V. M.A.A.S.


De website is bijna helemaal af!

HISTORY

Op een gegeven moment werd de vereniging te groot. Zowel de volleybalafdeling als die van de gymnastiek. Uiteindelijk is besloten de vereniging te splitsen. De gymafdeling bleef MAAS.

Tegenwoordig bestaat MAAS uit de volgende disciplines. Vanaf 3 jaar kan er begonnen worden bij de kleutergym. Daarna vanaf 6 jaar kan je verder gaan naar het turnen. Turnen bestaat uit recreatief of selectie. Zowel voor meisjes als voor jongens. Daarnaast heeft MAAS al jaren Acrogymnastiek. Tevens is er een trimgroep. Hier is conditie en volleybal (van vroeger) de inhoud van de lessen.

MAAS heeft ongeveer 100 leden. De lessen worden gehouden in het gymnastieklokaal aan de Parklaan in Buitenpost.

ACTIVITEITENAGENDA


Stemmen Rabobank ClubSupport

Start:29-09-2019
08:00
Einde:11-10-2019
23:00

Samen vieren we de winst!
Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterken. En zo ons hele land.
Als coöperatieve bank investeren we daarom elk jaar een deel van onze winst in clubs en verenigingen. Met Rabo ClubSupport. En het mooie is, onze leden hebben er invloed op. Verenigingen en stichtingen kiezen een mooi doel, en voeren hier campagne voor om veel stemmen te winnen. En dat is belangrijk, want elke stem is geld waard. Geld om zonnepanelen op het clubhuis te leggen. Het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken. Of het aantal sportvelden uit te breiden.
Breng van 27 september tot en met 11 oktober je stemmen uit!Terug naar overzicht