GYMNASTIEK VERENIGING MAAS
BUITENPOST

HOME

WELKOM OP ONZE WEBSITE . . .

Gymnastiekvereniging MAAS bestaat sinds 1 juni 1945. MAAS is begonnen met gymnastiek en volleybal. De officiële naam was dan ook sportvereniging. Ook hieruit is de afkorting van de vereniging af te leiden. Machtig Als Allen Samenwerken.

 

De website is bijna helemaal af!

HISTORY

Op een gegeven moment werd de vereniging te groot. Zowel de volleybalafdeling als die van de gymnastiek. Uiteindelijk is besloten de vereniging te splitsen. De gymafdeling bleef MAAS.

Tegenwoordig bestaat MAAS uit de volgende disciplines. Vanaf 3 jaar kan er begonnen worden bij de kleutergym. Daarna vanaf 6 jaar kan je verder gaan naar het turnen. Turnen bestaat uit recreatief of selectie. Zowel voor meisjes als voor jongens. Daarnaast heeft MAAS al jaren Acrogymnastiek. Tevens is er een trimgroep. Hier is conditie en volleybal (van vroeger) de inhoud van de lessen.

MAAS heeft ongeveer 100 leden. De lessen worden gehouden in het gymnastieklokaal aan de Parklaan in Buitenpost.

ACTIVITEITENAGENDA


Algemene Ledenvergadering

Datum:21-11-2019
20:00

Beste leden, ouders/verzorgers,
In de bijlage treffen jullie de uitnodiging en agenda aan voor de Algemene Ledenvergadering van GV MAAS.
Deze wordt gehouden in 'It Koartling op donderdag 21 november om 20.00.
Zoals jullie kunnen zien staat de behoefte aan nieuwe bestuursleden als apart punt op de agenda. Een aantal bestuursleden hebben aangegeven te willen stoppen.
Dit geeft de mogelijkheid om dit met een groepje betrokken ouders op te pakken. We hebben veel bereikt de afgelopen jaren, een airtrack, nieuwe trainingspakken, een nieuwe website, etc. Nu is het aan andere ouders om het stokje over te nemen. De vereniging kan niet zonder jullie.
Jullie komst wordt op prijs gesteld!
Bestuur GV MAAS

 Uitnodiging en agenda Algemene Ledenvergadering 21-11-2019.pdf


Terug naar overzicht