GYMNASTIEK VERENIGING MAAS
BUITENPOST

HOME

 16e Poiesz Jeugdsponsoractie 2021

 Klik op logo voor meer informatie en tussenstanden!

WELKOM OP ONZE WEBSITE . . .

Gymnastiekvereniging MAAS bestaat sinds 1 juni 1945. MAAS is begonnen met gymnastiek en volleybal. De officiële naam was dan ook sportvereniging. Ook hieruit is de afkorting van de vereniging af te leiden. Machtig Als Allen Samenwerken.

Tijdelijk geen lessen
de lessen in de gymzaal zijn tijdelijk, in iedere geval tot en met  2 maart 2021 niet mogelijk. Wij bieden de leden digitaal en soms ergens buiten lessen aan.
Daarnaast zijn er geen wedstrijden tot en met februari. Het acroseizoen gaat niet door tot en met  de maand maart.


RICHTLIJNEN LESSEN SEIZOEN 2020-2021,

Beste leden, ouders /verzorgers,
Vanaf maandag 17 augustus starten de lessen weer. Ook mogen we dan de zaal weer in. Echer zijn er nog steeds regels waar wij ons aan moeten houden.

Info gebruik zaal gemeente i.v.m. Covid-19 richtlijnen:
- Gebruik zaal per 17 augustus 2020 toegestaan echter wel met de nodige hygiëne- en algemene spelregels.
In het kort: (*Hier de richtlijnen)
 * Sporthallen en gymzalen zijn geopend volgens rooster.
 * Houd je aan de bestaande maatregelen: 1,5 meter afstand, hoesten en niezen in je ellenboog, blijf thuis bij milde   klachten en blijf thuis als een gezinslid koorts heeft. Bij twijfel adviseren we je om thuis te blijven en je te laten testen.
 * Bij binnenkomst staan desinfectans klaar voor gebruik.
 * Betreed het gebouw op het geserveerde tijdstip en verlaat kleedkamers zaal 5 minuten voor het einde (is er geen gebruik na je, dan kunnen de normale tijden aangehouden blijven)
 * Tijdens gebruik ramen en nooddeuren in de sportzaal zoveel als mogelijk open ivm ventilatie. Na gebruik deze weer sluiten.
Wensen wij iedereen hopelijk een gezond en sportief nieuw seizoen toe!

Vriendelijke groet,

Bestuur G.V. M.A.A.S.

HISTORY

Op een gegeven moment werd de vereniging te groot. Zowel de volleybalafdeling als die van de gymnastiek. Uiteindelijk is besloten de vereniging te splitsen. De gymafdeling bleef MAAS.

Tegenwoordig bestaat MAAS uit de volgende disciplines. Vanaf 3 jaar kan er begonnen worden bij de kleutergym. Daarna vanaf 6 jaar kan je verder gaan naar het turnen. Turnen bestaat uit recreatief of selectie. Zowel voor meisjes als voor jongens. Daarnaast heeft MAAS al jaren Acrogymnastiek. Tevens is er een trimgroep. Hier is conditie en volleybal (van vroeger) de inhoud van de lessen.

MAAS heeft ongeveer 100 leden. De lessen worden gehouden in het gymnastieklokaal aan de Parklaan in Buitenpost.

ACTIVITEITENAGENDA


16e Poiesz Jeugd Sponsoractie Poiesz

Start:08-02-2021
Einde:12-04-2021

GV M.A.A.S. wil mensen in beweging brengen voor de Poiesz Jeugd Sponsor Actie spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Voor ons is het aanschaf materialen en bekostigen 75 jarig jubileushow.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz Buitenpost en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van GV M.A.A.S. bij de Poiesz supermarkt in Buitenpost helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. Deze actie loopt van maandag 15 februari t/m 11 april 2021 bij Poiesz supermarkten.Terug naar overzicht